Čistící přípravky Hyperin na mytí zemědělských strojů, dojíren a hal

01.08.2024

Nové čistící přípravky Hyperin jsou ekologické a hlavně účinné přípravky k čištění různých strojů a hal.

V této době je na trhu velké množství výrobců zemědělské techniky, kteří se předhánějí, kdo vyrobí hezčí a výkonější traktor, kombajn nebo jiné zemědělské stroje. Důraz je však kladen i na kvalitu a dlohou výdrž pořízeného stroje.

Kazdý zemědělec by měl pro dlouhou výdrž stroje něco také udělat. Základem je pravidelná údržba a mytí zemědělské techniky. Jedině tak Vám bude technika sloužit dlouhá léta a prodloužíte tak dobu, za kterou budete muset řešit drahé opravy.

Vybrat správné přípravky není vůbec jednoduché, proto jsme otestovali na našich strojích několik přípravků různých značek a u nás vyhrál Hyperin. Přípravky Hyperin jsou ekologické, účinné a snadno se s nimi pracuje.

Hyperin má několik druhů produktů, které jsou určené na různé čištění, ochranu laku, mytí postřikovačů, mytí dojíren a hal, ale i na odstraňování zápachů a mytí rukou traktoristy. Navíc nabízí příslušenství, které Vám pomůže s dávkováním, případně se zadržováním špinavé vody po mytí.

Pro kvalitní a snadnější čištění strojů vám pomohou přípravky Hyperin, které najdete u nás v nabídce.

Vzhledem k široké oblasti použití používají čistící přípravky Hyperin zemědělská družstva, soukromí zemědělci, dopravci, podniky s dopravními prostředky, hasiči nebo i soukromé osoby na automobily případně na čištění fotovoltaiky.


Hyperin Agri - čistící přípravek

Koncentrovaný přípravek na mytí zemědělských strojů a zařízení všeho druhu. Vysoce biologicky odbouratelný, bezpečný pro stroje, životní prostředí a také pro osoby, které provádějí samotné mytí. Nejen myje, ale také chrání gumové prvky a mikrospínače, skla a také lakované povrchy, kterým dává vysoký lesk.

Varianty: 1 kg, 5 kg, 25 kg, 240 kg


Hyperin Bio Anticor - antikorozivní olej

Olej se silně antikorozními vlastnostmi určený pro precizní ochranu ocelových prvků a prvků s poškozenou vrstvou laku. Přípravek velmi zpomaluje zahájené korozní procesy a chrání proti vzniku nových ohnisek koroze.

Varianty: 5 l, 25 l


Hyperin Cabin 250 ml - neutralizátor zápachu

Hyperin Cabin je koncentrovaný neutralizátor nepříjemných zápachů určený pro použití v kabinách zemědělských vozidel a místností.

Díky inovativnímu složení, pohlcuje přípravek nežádoucí zápachy hospodářských zvířat, potu, tabákového kouře, myší, plísní a hnoje.

Varianty: 250 ml


Hyperin Diamant - hydrofobní vosk na lak

Velmi koncentrovaný vosk s hydrofobními vlastnostmi, který umožňuje ochranu, vyleštění a také vysušení lakovaných prvků, a to způsobem, který nevyžaduje velký náklad práce a času. Chráněný povrch je pokryt antiadhezní vrstvou, tedy takovou, která odpuzuje prach, bláto, mazivo nebo olej.

Varianty: 2 kg, 5 kg, 22 kg


Hyperin Hand - čistič rukou

Krémový, pěnivý, čisticí prostředek bez rozpouštědel na mytí rukou bez použití vody a sušení. Neobsahuje parabeny, neobsahuje rozpouštědla, neobsahuje umělé vonné látky a barviva. Nezanechává ruce mastné ani vysušené.

Hlavní výhody jsou: hloubkové navlhčení, rychlý účinek, příjemná vůně a neutrální pH.

Varianty: 150 ml


Hyperin Grimall PF - čistič dojíren a hal

Vysoce koncentrovaný, neutrální přípravek pro čištění dojíren a hal živočišné výroby. Pro použití v zemědělství a potravinářském průmyslu, pro čištění povrchů, které přicházejí do styku s potravinami. Snadno omyvatelný, biologicky odbouratelný. Neobsahuje ropné materiály, čpavek ani fosfáty.

Varianty: 5 kg, 10 kg, 25 kg


Hyperin Neutralizer - čistič nádrží a postřikovačů

Přípravek důkladně myje díky použití povrchově aktivních látek. Lze použít pro čištění vnitřku nádrží, filtrů, postřikovačů, nosníků a hadici.

Zvláště se doporučuje pro sulfonylmočovinové herbicidy a glyfosát.

Varianty: 5 kg


Hyperin PinEco - ekologický čistič strojů, aut a budov

Velmi ekologický výrobek založený na tenzidech na bázi cukrů, které způsobují, že je prostředek 100% biologicky odbouratelný. Lze jej použít k mytí nejen zemědělských strojů, ale také osobních automobilů nebo hospodářských budov.

Varianty: 1 kg, 5 kg, 25 kg


Hyperin Fotovoltic - čistič fotovoltaických panelů

Kapalina pro mytí fotovoltaických panelů, vhodná pro použití na všech skleněných površích. Přípravek připravený k použití. Po nanesení výrobku není třeba povrch umývat čistou vodou. Nepoškozuje čištěné povrchy, snadno přenáší světlo.

Varianty: 5 kg


Hyperin Biomat - voděodolná podložka

Voděodolná podložka Hyperin Biomat, pro sběr nečistot po mytí zemědělské techniky a k zabránení pronikání nežádoucích látek do půdy. Standardní rozměry podložky jsou 4m x 8m. Podložku lze, na speciální objednávku, vyrobit v libovolném rozměru!

Varianty: 4 m x 8 m


Hyperin Trans - dávkovací automat na čištění strojů

Hyperin Trans je speciální dávkovací automat, kterým se nejlépe aplikuje pracovní kapalina. Používá se pro profesionální mytí traktorů a zemědělských strojů a používají ho např. farmy s vyšším počtem strojů nebo zemědělská družstva. Dávkovací automat se skládá ze stříkací pistole s rychlospojkou, injektoru, teleskopického kopí vyrobené z nerezové oceli a 25 metrové vyztužené hadice.

Varianty: 25 m