LKB-SHIFT 1500
LKB-SHIFT 1500

LKB-SHIFT 1500

LKB-Shift 1500 je ideální sklízecí řezačka pro použití v předním závěsu během sklizně s offsetovým sklízečem. Tímto způsobem můžete nasypat a sklidit škrob a další brambory v jednom průchodu, což výrazně zvýší pracovní kapacitu a ušetří práci.

Potřebujete poradit?
Zdeněk Novák
Produktový specialista
S hydraulickým bočním posuvem je možné posunout kormidlo o 1,70 metru doprava. Stroj pak pod úhlem vyvrcholí dva 75 cm hřebeny vedle traktoru. S chytrou konstrukcí řazení je k pohonu nakladače zapotřebí pouze jeden spojovací hřídel s dvojitým univerzálním kloubem. Hřídel cepu se otáčí efektivní rychlostí, což udržuje požadovaný hnací výkon velmi nízký.

Přehazovač sklízecí hmoty LKB-Shift 1500 je vybaven hydraulicky poháněným pásem na odvoz navážky, který odebírá sklízecí hmotu na již sklizenou stranu. Plochý vodorovný pás má velkou vykládací kapacitu. Rychlost pásu je plynule nastavitelná, umožňuje jízdu rychlostí až 12 km/h.

Otočná kolečka na přední části stroje odlehčují přední závěs a snižují tlak na přední nápravu traktoru. Při přepravě po silnici visí topper přímo před traktorem pro optimální bezpečnost silničního provozu.

Přednosti:

Převodovka s vestavěnou volnoběžkou spojkou
Otáčky cepového hřídele 1500 ot/min při vstupu 750 ot/min
Velmi vysoký sací výkon
Vysoká kapacita odebírání natě
Kalené cepy s tažnými pružinami
Kompaktní
Otočná kolečka snižují tlak na přední závěs a přední nápravu